U Ljubuškom uhićen 34-godišnjak zbog posjedovanja kokaina

U akciji kodnog naziva 'Lord' uhićen Ljubušak zbog sumnje u posjedovanje kokaina.

Prema izvješću Policijske uprave Ljubuški, 2. rujna oko 21 sat, u ulici Bartol Kašić u Ljubuškom, izvršena je kontrola motornog vozila marke Fiat s bosanskohercegovačkim registarskim oznakama.

Vozilom je upravljao T. P. (1989.) iz Ljubuškog. Tijekom kontrole, policijski službenici su pronašli i privremeno izuzeli PVC vrećicu u kojoj se nalazila praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, potvrdili su za hercegovina.info iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Nakon što je T. P. prevezen u službene prostorije MUP-a, podvrgnut je kriminalističkoj obradi. Tijekom te obrade, ispitan je u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga' kako je definirano člankom 239. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Prema informacijama iz Policijske uprave, nakon što ovaj predmet bude kompletiran, bit će upućeno izvješće županijskom Tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu u vezi s počinjenim kaznenim djelom opisanim u članku 239. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

 
index Instagram400x230 youtube