Ljubuški: U akciji MUP-a ŽZH osobi D.B.(43) izuzeta veća količina marihuane

Radeći po operativnoj akciji kodnog naziva „LORD” na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su dana 20.10.2022. godine po Nalogu Općinskog suda u Ljubuškom,

izvršili pretragu obiteljske kuće, okućnice, pratećih objekata i vozila koje koristi osoba D.B.(43) iz mjesta Veljaci u Ljubuškom.

Prilikom pretrage pronađena je i izuzeta veća količina zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana.

Nad imenovanim D.B. je u službenim prostorijama MUP-a ŽZH provedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izčl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po kompletiranju predmeta protiv imenovanog D.B.(43) bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu, priopćeno je iz MUP-a.

 
index Instagram400x230 youtube