Godišnje polaganje za pojaseve u KK Ljubuški

U ponedjeljak, 21. lipnja, karate klub Ljubuški organizirao je godišnje polaganje za pojaseve.

Čak sedamdeset članova Kluba pristupilo je polaganju, pola njih, trideset petero, prvi su put polagali za pojas i dojam je bio da su uglavnom zadovoljili, a pojedinci/ke su odradile i iznad očekivanja za što su dobili i pohvalnicu i preporuku za daljnji rad.

U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom pod budnim okom trenera redom su na tatami izlazili kandidati za pojaseve, od početnog, kako rekosmo najbrojnijeg do najiskusnije Leonarde Škrobo za smeđi pojas..

Iako je u dvorani bilo izuzetno vruće i sparno djeca su odrađivala sve ono što su im treneri „diktirali“, a nije izostala ni potpora s tribina, prije svega od roditelja. Suci: Jure Dugandžić, Luka Mušan, Ivan Grbavac, Floriana Bošnjak i Ivan Anić imali su pune ruke posla, ali držali su sve pod kontrolom.

I ove godine Klub je pozvao i starije (bivše) članove kluba koji su „ostavili traga“ na razvoj karatea u Ljubuškom, a Jure Dugandžić je stigao iz Mostara da bi pomogao kolegama trenerima. I na tribinama je bilo živo, veliki broj roditelja došao je podržati djecu i bodriti ih što je upotpunilo dojam.

Prije dodjele diploma, pohvalnica i prigodnih majica članovima kluba kratko se obratio Jure Dugandžić, dugogodišnji član i natjecatelj karate kluba Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube