LJOF: Antonio Barać pobjednik utrke Stipe [foto]

Antonio Barać, jedan od najboljih biciklista u Bosni i Hercegovini osvojio je utrku „Stipe“ koja se danas održala u sklopu Ljubuški outdoor festivala te je tako postao ukupni pobjednik biciklističkog dijela programa.

Postavio je i rekord staze.

On dodaje kako mu je bilo drago doći u Ljubuški i uveličati ovu manifestaciju. Na startu je danas bilo oko 200-tinjak biciklista iz čitave BiH, a oni su se natjecali u dvije utrke. Stipe je bila utrka dužine 41 kilometar i bila je malo zahtjevnija, dok je druga utrka bila Mara duljine 21 kilometar i ona je bila namijenjena za one koji su danas željeli uživati u prekrasnom krajoliku, a da se pri tom ne umore baš puno.

Barać koji je na kraju osvojio utrku Stipe kaže kako je čitav događaj vrlo dobro organiziran.  

„Bilo je odlično. Organizacija je bila na nivou, staza također, imala je sve segmente što se tiče tehnike, brda, uspona, spusta. Mislim da je ovo jedna odlična promocija biciklizma u Hercegovini. Imam odvoženih preko 500 utrka u životu i mogu reći da je ovo bilo na dobroj razini. Organizatori iz Ljubuškog su dobrom su putu za uspjeh u budućnosti“, ocijenio je Barać.

Ivica Petrović iz Biciklističkog kluba Ljubuški je također rekao kako su dojmovi odlični.

„Čestitao bih organizatoru na dobro pripremljenoj i zanimljivoj stazi i na svim popratnim sadržajima tijekom ova dva dana. Sve je bilo na vrhunskoj razini“, rekao je Petrović.

Organizatorima je pohvalu uputio je Pašo Zarović.

„Sve je bilo za desetku“ , prokomentirao je kratko.

Josip Ramljak iz Biciklističkog kluba Ljubuški je istaknuo kako im je bilo bitno da sve prođe u redu.

 

„I prošlo je sve u redu. Bilo je i padova, ali to je sastavni dio ovog sporta. Jedan je bio malo teži pad, ali mislim da je sve ok. Mislim da su svi zadovoljni. Dobio sam pozitivne reakcije od klubova iz čitaveBiH. Bilo je impresivno vidjeti preko 200 ljudi na startu i jako mi je drago da se ovo održalo u Ljubuškom“, rekao je Ramljak.

 
index Instagram400x230 youtube