Utorak, 12 Rujan 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Nestašica krvi u SKB Mostar

Transfuzijski centar Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u svakodnevnoj je borbi s prikupljanjem dovoljnih zaliha krvi za stabilno funkcioniranje i daljnji rad.

Potrošačka košarica za kolovoz premašila 3.000 KM

Sindikalna potrošačka košarica koju je Savez samostalnih sindikata BiH izračunao za kolovoz 2023. iznosi 3.322,90 KM, dok je prosječna plaća isplaćena u FBiH za lipanj 2023. iznosila je 1.262 KM (posljednji podatak koji je objavio Federalni zavod za statistiku).

Ljubuški za četiri projekta dobio preko 120 tisuća eura

U ponedjaljak je na Radimlji kod Stoca, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, održan svečani program povodom potpisivanja ugovora o financijskoj potpori za provedbu kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH za 2023. godinu s korisnicima potpore.

Najava 17. sjednice Vlade ŽZH

U četvrtak, 14. rujna 2023. godine, s početkom u 10.ᴼᴼ sati, održat će se 17. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Sjednica će se održati u dvorani za sastanke Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Pretplati se na ovaj RSS feed