Četvrtak, 31 Kolovoz 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Predložene izmjene prava razvojačenih branitelja u FBiH

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je, na prijedlog Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata, utvrdila Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji, te ga uputila u parlamentarnu proceduru.

Utvrđena maksimalna visina marže za osnovne namirnice

Vlada Federacije BiH je na sjednici u Mostaru u četvrtak, na prijedlog Federalnog ministarstva trgovine, donijela odluku kojom kao mjeru neposredne kontrole cijena na području Federacije propisuje utvrđivanje maksimalne visine marži u trgovini (kalkulativne cijene) za pojedine osnovne životne namirnice i druge proizvode.

U ponedjeljak počinje nastava

U ponedjeljak 4. rujna 2023. godine, nakon ljetnog školskog raspusta, učenici osnovnih i srednjih škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj vraćaju se ponovno u svoje školske klupe.

Misija OSCE-a u BiH održala sastanak u Sarajevu u cilju žurnog rješavanja problema rodno-zasnovanog nasilja

Duboko suosjećajući s obiteljima žrtava nedavnih tragičnih događaja u Gradačcu, Živinicama i Bijeljini, Misija OSCE-a u BiH održala je sastanak u Sarajevu s predsjedavajućim Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, ministrima i predstavnicima državnih, entitetskih, Brčko distrikta BiH i županijskih vlasti, predsjednikom Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine, ministarstvima pravde i unutarnjih poslova, kao i predstavnicima institucija za rodnu ravnopravnost, u cilju žurnog rješavanja problema rodno-zasnovanog nasilja.

Plesni klub Paganini: Upisi u Ljubuškom

Plesni klub Paganini poziva sve zainteresirane da je upisi novih članova svake subote od 9. rujna,  od 13 sati u holu Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom, na upise za Ljubuške mažoretkinje, Latinsko-američke plesove i Zumbu.

Pretplati se na ovaj RSS feed