Petak, 21 Srpanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Izvđač doznao suparnike na europskom putu

U petak, 21. srpnja 2023. godine u sjedištu EHF-a u Beču, s početkom u 11:00 sati održano je izvlačenje skupina EHF Europske lige, koja se po prvi put igra formatu s 32 momčadi.

  • Objavljeno u Rukomet

Službeni Glasnik |1| AGRAM MNL MZ Grada Ljubuškog

Temeljem Propozicija natjecanja Agram 19. MNL MZ Grada Ljubuškog te Propozicija natjecanja Agram 12. MNL MZ Grada Ljubuškog igrača do 16. godina starosti, Povjerenik natjecanja u prvom stupnju registrira sve utakmice odigrane, 20.7. 2023. godine postignutim rezultatom.

NASA: Ovaj mjesec bit će najtopliji u tisućama godina

"SRPANJ 2023. vjerojatno će biti najtopliji zabilježeni mjesec u stotinama, ako ne i tisućama godina", rekli su vodeći NASA-ini znanstvenici na okruglom stolu s novinarima, upozoravajući da će se vrućina samo pogoršavati.

  • Objavljeno u Svijet

U Veljacima proslavljen blagdan sv. Ilije [FOTO]

Jučer je u Veljacima proslavljen blagdan sv. Ilije Proroka. Prije svete mise upriličena je svečana procesija s pjevanjem litanija, predvođena ministrantima svećenicima i narodom. Misno slavlje je predvodio fra Nikola Jurišić.

Studenti SUM-a na Europskim sveučilišnim igrama

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić i prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Zdenko Klepić primili su studente sportaše koji će predstavljati Sveučilište u Mostaru na Europskim sveučilišnim igrama u kategoriji Combat koje se održavaju u Zagrebu od 20. do 23. srpnja. Rektor Tomić i prorektor Klepić su im pružili podršku uz vjeru da će ostvariti značajne rezultate.

Pretplati se na ovaj RSS feed