Srijeda, 20 Srpanj 2022 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

U Veljacima proslavljen blagdan sv. Ilije

Danas je u Veljacima proslavljen blagdan sv. Ilije Proroka. Prije Svete mise upriličena je svečana procesija s kipom sv. Ilije, pjevanjem litanija, predvođena ministrantima, svećenicima i narodom.

Online prevare i u Ljubuškom: „Uplati mi bon od 50 KM, vratit ću ti!“

„Netko je iskoristio moje ime i prezime, otvorio lažni profil na instagramu na moje ime kojeg su „zapratili“ moji prijatelji i poznanici i sa istog su poslane poruke da se kao ja nalazim u hitnoj situaciji i da mi je odmah potreban novac, odnosno da se uplati i pošalju „paysafecard“ bonovi u iznosima od 200 kuna ili 50 KM.

Slovenija ponovno upozorila EU i na BiH

Najviši slovenski dužnosnici pozdravili su odluku Europske komisije o početku pristupnih pregovora za članstvo u EU sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom, a premijer Robert Golob se u pismu europskim dužnosnicima ponovo založio da status kandidata dobije i BiH.

  • Objavljeno u Svijet

Službeni Glasnik (2) AGRAM MNL-a MZ-a Grada Ljubuškog

Temeljem Propozicija natjecanja Agram 18. MNL MZ Grada Ljubuškog, te Propozicija natjecanja Agram 11. MNL MZ Grada Ljubuškog igrača do 16. godina starosti, Povjerenik natjecanja u prvom stupnju registrira sve utakmice odigrane, 19.7. 2022. godine postignutim rezultatom.

Sveti Ilija: Proslava u Veljacima!

Trodnevnom duhovnom obnovom koja je počela u nedjelju 17.srpnja, župljani Veljaka pripremaju se za proslavu Sv.Ilije, zaštitnika ove, najstarije župe u Ljubuškom.

Uklonjena divlja deponija u Grabu

Nakon provedenog zakonskog postupka Službe za inspekcijske poslove – Inspektorat Grada Ljubuškog, poduzeće “ALBA BH” d.o.o. Mostar u suradnji sa JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški odradilo je sanaciju ilegalne divlje deponije otpada u naseljenom mjestu Grab, lokacija Krčevina.

Pretplati se na ovaj RSS feed