Ponedjeljak, 11 Srpanj 2022 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Milan Dedić na popisu hrvatskih kadeta za EYOF

Izbornik mlađe hrvatske muške kadetske reprezentacije Ivan Dragić objavio je popis igrača i pozvao ih na završne pripreme uoči nastupa na Europskom olimpijskom festivalu mladih ili skraćeno EYOF-u koji će se održati od 24. – 30. srpnja u Banskoj Bistrici.

  • Objavljeno u Rukomet

VIDEO: U Ljubuškom predstavljen projekt kojim Hercegovina postaje destinacija za digitalne nomade

Održan je okrugli stol na otvorenom u prekrasnom ambijentu vodopada Čeveljuša- Mandića jaz na Hardomilju kod Ljubuškog o potencijalnim benefitima dolaska digitalnih nomada u Hercegovinu.

Na oporavku turističkog sektora u Bosni i Hercegovini radi se i kroz projekt RECOOPER. Riječ je o projektu u okviru kojeg se u Hercegovinu privlače digitalni nomadi, pojedinci koji za svoje poslovne aktivnosti koriste moderne tehnologije i nisu nužno vezani za jednu lokaciju. Sufinanciraju ga Europska unija i vlada Njemačke.

Kao odmak od ustaljenog obrasca organiziranja konferencija u zatvorenim prostorima, Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH je ovaj okrugli stol organizirala u ambijentu prikladnom temi privlačenja digitalnih nomada.Okrugli stol se održavao u okviru projekta RECOOPER kojeg u okviru sveobuhvatnog EU4BusinessRecovery projekta sufinanciraju Europska unija i vlada SR Njemačke.“ 

Pretplati se na ovaj RSS feed