Petak, 04 Rujan 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Dr. Landeka: Situacija je alarmantna, u Ljubuškom očekujemo više od 10 novozaraženih, ZHŽ najpogođenija u Europi

„Trenutna epidemiološka situacija u Ljubuškom nije nimalo dobra ni povoljna, na testiranju u srijedu smo imali osam novozaraženih s područja našeg grada, a na testiranju koje je naša higijensko-epidemiološka služba obavila jutros testirali smo 30 -tak osoba s područja Ljubuškog i očekujemo sigurno više od 10 novozaraženih osoba“, rekao je u današnjem izvještaju za Radio Ljubuški dr. Ivan Landeka, ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški i član županijskog i gradskog Kriznog stožera.

Dolina Neretve postaje novo odredište migranata!

Zbog pandemije koronavirusa smanjena je migrantska aktivnost na području južne Hercegovine. Međutim, dolaskom jeseni za očekivati je da će se iznova aktivirati migrantska ruta, to više što su manje skupine migranata, kojima je glavni cilj ilegalno prijeći u Hrvatsku i dokopati se zemalja zapadne Europe, zamijećene na jugu Hercegovine.

Izdane nove upute za svatove u ŽZH

Na temelju članka 17. Poslovnika o radu Županijskog stožera civilne zaštite, broj: 14-05-44-24/19 od 14.02.2019. godine i Zapovijedi Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke broj: 14-05-44-148-1/20, Županijski stožercivilne zaštite donosi

Pretplati se na ovaj RSS feed