Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Druženje MNK Novinari u nekompletnom sastavu

Unatoč epidemiološkoj situaciji i raznim obvezama članovi MNK Novinari iz Ljubuškog okupili su se u „okrnjenom sastavu“ na tradicionalnom godišnjem okupljanju kako bi se podsjetili kako je to bilo u danima „slave i ponosa“ prije nešto manje od dvadeset godina.

Pokrenut zdravstveni portal "Doktor kad mi treba"

Prvi put u regiji je pokrenut zdravstveni portal "Doktor kad mi treba", u saradnji više stotina regionalnih zdravstvenih profesionalaca, kako bi svima kojima treba ljekarski savjet i pomoć omogućili da dobiju brzu, jednostavnu i pouzdanu uslugu.

Covid -19 u ŽZH: 24 novozaražene osobe

Prema rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12 sati registrirane 24 novozaražene osobe na prisustvo koronavirusa i to iz Širokog Brijega 9 (5 muških i 4 ženske), Posušja 2 (1 muška i 1 ženska), Gruda 12 (8 muških i 4 ženske),te Ljubuškog 1 ženska osoba.

Biskup Palić ustoličen za biskupa Mostarsko-duvanjske biskupije

Na blagdan Uzvišenja sv. Križa, na obljetnicu posvete mostarske katedrale Marije Majke Crkve i na obljetnicu biskupskog ređenja biskupa Ratka Perića u ponedjeljak, 14. rujna u mostarskoj prvostolnici održano je svečano misno slavlje kojim je biskup Petar Palić preuzeo službu mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja Trebinjsko-mrkanske biskupije.

Pretplati se na ovaj RSS feed