Srijeda, 14 Listopad 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Vjekoslav Bevanda: Dok sam ja na čelu Ministarstva financija i trezora BiH i da dok god sam tu neću dozvoliti nikakve blokade u radu

Povodom današnjeg obraćanja zamjenika ministra financija i trezora BiH Hazima Rančića u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH koji je rekao da se ne zna tko rukovodi ovim ministarstvom i priprema odgovore na zastupnička pitanja ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda dao je sljedeću izjavu:

Poziv: Studentski posao u Ljubuškom

Studentski servis studentskoga centra u Mostaru u suradnji sa UniCredit bankom potražuje studente/ice ekonomskog i fakulteta strojarstva i računarstva (4. i 5. godina) za rad u Sarajevu i Ljubuškom.

Landeka: Uskoro neće imati tko držati nastavu ni sudjelovati na njoj

Dok dio roditelja piše peticije i inzistira na normalnom održavanju nastave u školama na području ZHŽ-a, liječnici smatraju da se u nekim općinama i gradovima bliže scenariju iz ožujka i travnja ove godine, odnosno prebacivanju nastave na online platformu, piše Večernji list BiH.

Živko Budimir oslobođen svih optužbi

Županijski sud u Sarajevu potvrdio je oslobađajuću presudu bivšem predsjedniku Federacije BiH Živku Budimiru i pravomoćno ga oslobodio svih optužbi za zlouporabu položaja, primanje dara i protuzakonito posredovanje pri zapošljavanju.

Pretplati se na ovaj RSS feed