Logo
Ispiši ovu stranicu

Glazbenici 20 hercegovačkih bendova snimili odličan cover [video]

Glazbenici 20 hercegovačkih bendova snimili odličan cover [video]

Pandemija koronavirusa pogodila je mnoge oko nas, kako privatno, tako i poslovno. Svaku branšu na svoj način. Poput ostalih, i brojni glazbenici su se našli u nezavidnoj situaciji – bez posla.

U Hercegovini je veliki broj glazbenika koji sa svojim grupama sviraju na svadbama kao i na drugim svečanostima. No, pandemija je utjecala i na ovu branšu te su koncerti, nastupi i brojne dogovorene gaže otkazani.

Ali, kako glazba oduvijek spaja i ujedinjuje ljude, mi se nismo predali i već dulje vrijeme zajednički radimo na ovom projektu.

Naime, ideja je bila ujediniti hercegovačke grupe, glazbenike i izvođače i pokazati naše zajedništvo i ljubav prema glazbi. I tako je nastao Projekt H.

Stoga smo snimili cover jedne od najboljih numera eminentnog hrvatskog glazbenika Gibonnija – pjesme koja upravo i nosi simboličan naziv: “Ne odustajem”!

Želimo zahvaliti svim kolegama iz grupa koji su dali svoj doprinos u realiziranju ovoga projekta. Nadamo se da će vam se svidjeti i da ćete uživati jer smo mi tu prvenstveno radi vas, objavljeno je na YouTubeu kanalu Energy Records.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!