Logo
Ispiši ovu stranicu

Danas na Humcu izložbu slika “Svetac cijelog svemira” Kristine Ćavar

Danas na Humcu izložbu slika “Svetac cijelog svemira” Kristine Ćavar

Akademska slikarica Kristina Ćavar predstavit će izložbu slika “Svetac cijelog svemira” u ponedjeljak, 29. svibnja, u lapidariju Franjevačkog samostana sv. Ante na Humcu s početkom u 19.30.

Izložbeni postav odabrao i postavio Tomislav Dugandžić. U glazbenom dijelu nastupa Mislav Ramljak na gitari. Glavni pokrovitelj izložbe Grad Ljubuški.
Izložbeni psotav će sadržavati 20 slika, akril na platnu, dimenzija 50 x 70 cm i 60 x 80 cm, s tematikom sv. Ante Padovanskoga, i vlastitom poetikom Kristine Ćavar koja ima uporište u svemirskim prostranstvima. Izložba ostaje otvorena do 3. lipnja 2023. godine. 

Kristina Ćavar  rođena je 1. ožujka 1985. u Doboju. Osnovnu školu završila je u Žepču. Opću gimnaziju završila je 2003. u Katoličkom školskom centru „Don Bosco“ u Žepču. Na Akademiji likovnih umjetnosti, na Širokom Brijegu diplomirala je 2008. u klasi prof. Ante Kajinića, slikarski odjel. Poslijediplomski studij Ars sacra, na istoimenoj Akademiji završila je 2010. kod istog profesora. Imala je 31 samostalnu i preko 150 skupnih izložbi.

Može biti slika sljedećeg: tekst

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!