Logo
Ispiši ovu stranicu

Brojimo sitno do 2. Ljubuškog Outdoor festivala [audio]

Brojimo sitno do 2. Ljubuškog Outdoor festivala [audio]

Drugi Ljubuški Outdoor Festival održat će se od 26. do 29. svibnja 2022. godine, a donosi brojne sadržaje za ljubitelje zdravog življenja, sporta i rekreacije , biciklizma, trčanja, paraglidinga, ali i bogat prateći program izložbeni sajam, koncerte te zanimljive radionice za posjetitelje.

Jedinstveni je to festival koji spaja sportsko-rekreativne aktivnosti ,kulturno-povijesne lokacije i prirodne ljepote Ljubuškog.

U susret festivalu u programu Radija Ljubuški ugostili smo Mirka Rašića i Antu Ilića ispred Javnog poduzeća Parkovi Ljubuški.

“Trenutno su u tijeku posljednje pripreme. Ulazimo u samu završnicu priprema, izazov je ponoviti uspjeh prošlogodišnjeg i podići ljestvicu za ovaj, nadamo se kako će sve proći u najboljem redu“ – kazao je Mirko.

Svečanost otvaranja festivala je 26. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški. Novost je da će ovogodišnji festival trajati dan duže, sada četiri dana, a svoj poseban dan dobili su najmlađi, discipline za djecu na programu su u petak 27.5.

“Raduje nas činjenica da će nam svoj iskustva na otvorenju prenijeti draga gošća, Iva Bencun, organizatorica Zadar Outdoor festivala , poznato ime u svijetu aktivnog turizma, sporta i rekreacije u Hrvatskoj“, kazao je Ilić.

Posebnost ove godine je i očuvanje sjećanja na preminulog prof.dr. Žarka Bilića , njemu u spomen priređujemo memorijalnu utrku kanuima od Crvengrmskog mosta do Baginog mosta u kojoj sudjeluju rukometaši RK Izviđač. Ove godine imamo bogat prateći program, osobito glazbeni dio za posjetitelje koji će od petka do nedjelje uživati na platou ispred ulaza u Vodopad Kravica, nastupi glazbenih sastava Glazbene škole Ljubuški, jazz skupine Birdland, Zoostera Noa & Funk blasters te nastupi DJ-va.

I ove godine imamo veliki broj prijavljenih natjecatelja, atraktivne su trkačke discipline, biciklističke, za posjetitelje u nedjelju organiziramo i planinarski rekreativni izlet na Vrlosinj.

“Zahvaljujemo se svim suorganizatorima i svim volonterima, svim pokroviteljima , zajedno idemo spremno biti najbolji domaćini i ponovo i ovog svibnja učiniti naš Ljubuški sportskim središtem regije“. poručuju.

U audio zapisu poslušajte cijeli razgovor s Mirkom Rašićem i Antom Ilićem

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!