Logo
Ispiši ovu stranicu

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog pokrenuo projekt „Moj grad Ljubuški“

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog pokrenuo projekt „Moj grad Ljubuški“
Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt „Moj grad Ljubuški“, u sklopu kojeg je raspisan likovni natječaj s temom Ljubuški.
 
 
Djeca su crtala svoj grad, kakvog ga promatraju i u kakvom žele živjeti. Sukladno raspisanom Likovnom natječaju „Moj grad Ljubuški“ koji je bio otvoren za prijave do 14 . veljače 2022. godine.
 
Na Natječaj su pristigla 69 rada. Tročlano Povjerenstvo u sastavu: Slađana Milićević, profesorica likovne umjetnosti, Ivanka Ilić, pedagogica i Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški je donijelo Odluku o izboru najboljih radova.
 
Članovi Povjerenstva su u skladu s Propisanim natječajem izvršili bodovanje i donijeli Odluku o izboru najboljih likovnih radova:
1. Lara Bilić, Dječji vrtić Ljubuški, podružnica Vitina
2. Luka Majić, Dječji vrtić Ljubuški, podružnica Vitina
3. Nika Brkić, Dječji vrtić Jelenko i Matej Mišetić, Dječji vrtić Ljubuški u Ljubuškom.
 
Povjerenstvo je donijelo odluku da se izvrsna djeca nagrade s prigodnim poklonom. Nagrade će biti dodijeljene u dogovoru s odgajateljicama. Cilj projekta je da se kroz mnogobrojne aktivnosti što bolje upozna grad Ljubuški, te omogućiti djeci da steknu određena znanja i predodžbe o gradu. Odgajateljice su djecu kroz likovni rad potaknula na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.
Dječji vrtić Ljubuški zahvaljuje djeci i odgojiteljicama koje su poslale radove i čestita nagrađenima!
 
 
Poslijednja izmjena danaSubota, 19 Ožujak 2022 09:11
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!