Logo
Ispiši ovu stranicu

Pismo ravnatelja OŠ Marka Marulića Ljubuški povodom početka nove školske godine

Pismo ravnatelja OŠ Marka Marulića Ljubuški povodom početka nove školske godine

Dragi naši učenici, poštovani roditelji, cijenjene kolegice i kolege!

Početke naših novih životnih putovanja uglavnom vežemo za početke kalendarskih godina, no školska godina je poseban izuzetak. Nova vrata otvaraju se u mjesecu koji ispraća ljeto i dočekuje jesen. Svake godine u ovo vrijeme vlada posebna uzbuđenost. Pripremaju se školske torbe, u ormare se spremaju ljetne sandale, lašte tenisice, a pod bistrim hercegovačkim suncem zrači se odjeća za hladnije dane. Postavljaju se i mnoga pitanja na koja odgovore pokušavaju naći marljivi roditelji školaraca, a neka može odgovoriti samo učionica i nastavni proces u svojoj predvidljivoj nepredvidljivosti.

Znamo da su protekle dvije školske godine bile teške za sve nas, odnosno za cijeli svijet. U školsku godinu 2021./2022. krećemo s novim optimizmom, s nadom koju nikada ne trebamo napustiti, sa svjetlima radosti dječjeg osmijeha kojeg nitko nikad ne smije trnuti. Bit ćemo pažljivi, ali nadasve ćemo biti ljudi, smijući se i pjevajući u radostima, razgovarajući i dijeleći u žalostima i strepnji.

Polazak u školu ove godine dobrim je dijelom olakšan sluhom županijskih i gradskih vlasti za potrebe malog čovjeka, te će školarci prvih dana biti opremljeni udžbenicima i bilježnicama stoga, draga djeco ponesite vaše školske torbe već prvi dan na podjelu rasporeda.

Posebnu dobrodošlicu iskazujem našim prvašićima! Vi ste simbol novih početaka i imate posebno mjesto u školi. Radujemo se našem skorašnjem susretu!

Svim našim djelatnicima, učenicima i njihovim roditeljima neka je sretna i mirna nova školska godina !

S poštovanjem,

Davorin Medić, ravnatelj OŠ Marka Marulića Ljubuški

Poslijednja izmjena danaPetak, 03 Rujan 2021 08:59
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!