Logo
Ispiši ovu stranicu

Vodstvo Katoličke crkve u BiH posjetilo Prirodni vodeni park Koćušu

Vodstvo Katoličke crkve u BiH posjetilo Prirodni vodeni park Koćušu

Vodstvo katoličko crkve u Bosni i Hercegovini, članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, posjetili su Prirodni vodeni park Koćušu.

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, nadbiskup koadjutor vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić zajedno s rektorom Nadbiskupijskog sjemeništa "Petar Barbarić" u Travniku don Željkom Marićem te u pratnji župnika župe Klobuk fra Roberta Jolića u prekrasnom ambijentu restorana Vodopad kušali su domaće specijalitete za koje su se pobrinuli ljubazni domaćini.

Prije posjete jednog od najljepših prirodnih bisera zapadne Hercegovine, članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, 18. i 19. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru održali su svoje 80. redovito zasjedanje.

S biskupima se susreo i apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini mons. Luigi Pezzuto, a teme 80. redovitog zasjedanja bile su, između ostalog, problemi u misijama, priljev migranata, kao i pastoralno djelovanje u vrijeme pandemije koronavirusa.

viber_slika_2021-03-20_19-01-27.jpg

 

 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!