Logo
Ispiši ovu stranicu

Milanović Bagi: Rođaci su vam iz Hercegovine, tamo nitko ne priča o koroni

Milanović Bagi: Rođaci su vam iz Hercegovine, tamo nitko ne priča o koroni

Prvi čovjek Hrvatske Zoran Milanović odgovarao je ovih dana na pitanja poznatog, televizijskog voditelja Mislava Bage povodom godinu dana od predsjedničke inauguracije.

Najzanimljiviji za BiH je dio kada je spominjao cijepljenje.

O cijepljenju

Na kraju će liječnici i medicinske sestre po ulici tražiti ljude da se cijepe. I tada u onom idealnom trenutku kada cjepiva bude više nego ljudi koji se žele cijepiti priča je gotova. Kao u Mostaru, nitko ne priča o koroni, nitko ne nosi masku. Tamo žive i vaši rođaci, prezime Bago, to je Posušje, Hercegovina. Da smo mi slušali Bruxelles, znate kada bismo donijeli Zakon o konverziji švicaraca? Da, kupio bih ga (rusko cjepivo) da je dostupno i od čečenske mafije, karikiram. Naravno da ga nema ni ruska država, ali da se radi o mojim građanima, kakav Bruxelles, radiš u svom interesu. Problem je u tome što rusko cjepivo postoji i sad vam treba. Rusija nije cijepila više od tri milijuna ljudi, cjepiva ni oni nemaju. Tu je i EU i tu je stvar malo zaškripila.

Komentirao je i prekoredno cijepljenje

To je klasična balkanska muljaža, točno se znalo da će se to događati. Supruga je cijepljena, ona je na kraju išla na Baniju cijepiti ljude. To nije njezin posao, ali ona bi bila cijepljena i da nije išla tamo. Dakle, cijeli Zavod je cijepljen. Da biste cijepili preko reda, reda mora biti, a reda nema.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!