Logo
Ispiši ovu stranicu

Prijave za studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo 2022 još traju

Prijave za studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo 2022 još traju

Studentski simpozij Sanitarnog inženjerstva SanMo održava se već četvrtu godinu, te je svojim uspjehom postigao zavidnu zapaženost u regiji.

Do sada brojni studenti, stručnjaci i znanstvenici predstavljali su svoje radove vezane uz široku djelatnost sanitarnog inženjerstva.

Zbog cijele epidemiološke situacije posljednjih godina djelatnost sanitarnog inženjerstva dobila je na značaju.
Studenti Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, 2019. godine su započeli sa organizacijom Studentskog simpozija koji okuplja studente kako bi razmijenili iskustva i znanja iz struke.
 
I ove godine, sukladno s epidemiološkim mjerama, Simpozij će biti održan 5. i 6. svibnja, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Organizacijski odbor se nada velikom broju prijavljenih sudionika, koji mogu sudjelovati kao aktivni (izlažući svoj rad) i pasivni sudionici.Za sada predavači znanstvenih i strlčnihradova dolaze iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a organizatori se nadaju dolasku studenata i znanstvenika iz cijele Europe.
 
„Biti dio ove priče već četvrtu godinu je nevjerojatno iskustvo. Mi, studenti Sanitarnog inženjerstva, primijetili smo prostor za unapređenje u našoj struci. Stoga smo organizirali ovaj simpozij SanMo kako bi iskoristili taj prostor za napredak, alii suradnju s drugim zdravstvenim strukama. Svake godine imamo odlične znanstvene i stručne radove koji doprinose razvitku naše struke, te mogu slobodno reći da to očekujem i ove godine.“ izjavljuje Ana Planinić, predsjednica organizacijskog odbora studentskog simpozija SanMo 2022.  
 
Svi koji žele sudjelovati na simpoziju SanMo 2022 mogu to učiniti aktivno i pasivno. Ako želite biti sudionik studentskog simpozija Sanitarnog inženjerstva, prijaviti se možete do 10.04. 2022. putem poveznice:https://docs.google.com/forms/d/1Eqh4OmHuN0N_a7p6uYcC3AfdNT1JBxq_IozRyfEzPgM/edit.
 
Pozivamo sve studente biomedicinskih smjerova da prijave svoje radove  i tako obogate i ovogodišnji simpoziji.
 
Važno je napomenuti da Komora zdravstvenih radnika  iz Hrvatske i Komora diplomiranih zdravstvenih inženjera iz Bosne i Hercegovine boduje simpozij, a suorganizatori su Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu i Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.  
 
Dodatne informacije možete pronaći na web stranici Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, društvenim mrežama simpozija ili kontaktiranjem organizatore na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Poslijednja izmjena danaSubota, 02 Travanj 2022 11:05
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!