Logo
Ispiši ovu stranicu

Kolege iz Ljubuškog emotivnom porukom se oprostile od mladog sportaša koji je preminuo od korone

Kolege iz Ljubuškog emotivnom porukom se oprostile od mladog sportaša koji je preminuo od korone

Irhad Zukić, poznati sarajevski sportaš, ljubitelj ekstremnih sportova, preminuo je u 36. godini.

Zukić je bio pozitivan na koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje se proteklih dana zakompliciralo, te je umro u srijedu oko 5 sati ujutro.

Od Zukića se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji, a posebice se izdvojilo Udrženje Extreme Sports Sarajevo, a prenosi N1.

"Mili naš, voljeni naš, vedri osmijehu naš. Tvoj iznenadan odlazak je slomio naša srca. Beskrajno smo zahvalni za sve trenutke sreće koje smo mogli dijeliti jer je druženje s tobom uvijek bilo sretno, nasmijano i posebno. Budi i dalje tako vedar, dobar i nasmijan tamo gdje sada letiš, jer takvog ćemo te mi pamtiti prijatelju dobri", napisali su na Facebooku.

Emotivnim riječima oprostili su se i iz Paraglajding kluba iz Ljubuškog.

"Vidimo se opet na nekom boljem mjestu. Posljednje zbogom našem prijatelju i bratu po vjetru", a jedan od njegovih bliskih prijatelja još je napisao i ovo:

"Dragi prijatelji, zar je jedan koncert, party, pivo s ekipom, maska u džepu ili na vratu, vrijedna nečijeg života. Zar je tako teško odmaknuti se metar? COVID 19 nije teorija zavjere, to je realnost", naveo je Aco Pejović.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!