Logo
Ispiši ovu stranicu

Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 6. srpnja 2020. godine

Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 6. srpnja 2020. godine

JU "KŠC" Ljubuški uveliko radi na pripremama 17. Malonogometne ligi mjesnih zajednica i 10. Malonogometne ligi mjesnih zajednica Grada Ljubuškog do 16 godina.

Prijave momčadi za sudjelovanje u ligi traju do ponedjeljka 6. srpnja, a po prvi put, boje svojih naselja braniti će i veterani, ukoliko mjesne zajednice okupe dovoljan broj ekipa za natjecanje.

Istaknuto je da je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, zahvaljujući Gradu Ljubuškom, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstvu financija Županije Zapadnohercegovačke te sponzorima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog stoga sudionici Lige neće plaćati kotizaciju za nastupe u istoj.

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, s tim da se će ono biti prilagođeno uputama nadležnih stožera vezanih za epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati!

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić,

Struči suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek,

Ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel/mob: +387 63 036 777

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!