Logo
Ispiši ovu stranicu

JU "KŠC" Ljubuški počela pripreme za početak MNL MZ Grada Ljubuškog

JU "KŠC" Ljubuški počela pripreme za početak MNL MZ Grada Ljubuškog

JU "KŠC" Ljubuški uveliko radi na pripremama 17. Malonogometne ligi MZ i 10. Malonogometne ligi MZ Grada Ljubuškog do 16 godina.

Tradicionalno i ovog ljeta, na Centru malih športova Ljubuški, u drugoj polovici srpnja i prvoj polovici kolovoza, održat će se već 17. po redu Malonogometna Liga MZ Ljubuškog i 10. Malonogometna liga mz Grada Ljubuškog do 16 godina, jedan od najvažnijih i najposjećenijih ljetnih sportskih događaja u ljubuškom.

Sredinom lipnja predviđen je sastanak s predsjednicima ili predstavnicima Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog te osobama koje predstavljaju ekipe, a isti se mole da u svojim sredinama (MZ) razmotre mogućnost sudjelovanja ekipa na ovogodišnjem natjecanju.

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, s tim da se će ono biti prilagođeno uputama nadležnih stožera vezanih za epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati!

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić,

Struči suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek,

Ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel/mob: +387 63 036 777

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!