Logo
Ispiši ovu stranicu

HNS Ljubušaka imenovao časnikom za navijače

HNS Ljubušaka imenovao časnikom za navijače

Hrvatski nogometni savez imenovao je Željka Bulića časnikom za navijače koji je, između ostaloga, zadužen za komunikaciju s hrvatskim navijačima uoči i za vrijeme UEFA EURA 2020, te tijekom narednih reprezentativnih natjecanja.

Imenovanje HNS-ovog časnika za navijače nastavak je kvalitetne i uspješne suradnje s navijačima koja je bila vidljiva tijekom protekloga kvalifikacijskog ciklusa za vrijeme kojeg su svjetski doprvaci imali odličnu i organiziranu podršku svojih navijača.

Željko Bulić bit će poveznica između navijača odnosno navijačkih udruga i Hrvatskog nogometnog saveza, a sve s ciljem ostvarivanja i postizanja što boljeg dijaloga i organizacije okupljanja navijača i navijanja za hrvatsku reprezentaciju.

U obavljanju svojih poslova, časnik za vezu s navijačima komunicirat će sa svim ciljnim skupinama navijača te europskim udruženjima navijača, a predstavljat će navijače i u službenoj komunikaciji s medijima, lokalnim vlastima, policijom i službama za zaštitu i sigurnost, priopćeno je iz HNS-a.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!