Logo
Ispiši ovu stranicu

UEFA objavila kad počinje prodaja ulaznica za Euro 2024.

UEFA objavila kad počinje prodaja ulaznica za Euro 2024.

Prva faza prodaje ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo 2024. u Njemačkoj počinje 3. listopada, objavila je Europska nogometna federacija (UEFA).

Od 3. listopada 2023. u 14:00 sati počinju prijave za ulaznice za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Proces prijava za ulaznice bit će omogućen na službenoj stranici Europskog prvenstva, do 26. listopada 2023. godine, a na raspolaganju će biti više od 1,2 milijuna ulaznica.

Navijači već sada na istoj stranici mogu otvoriti svoj račun, a cijene ulaznica kretat će se od 30 eura naviše, pri čemu će milijun ulaznica biti dostupno za manje od 60 eura.

Dobitnici ulaznica bit će određeni ždrijebom, a svi će navijači imati jednaku šansu, bez obzira na datum i vrijeme prijave unutar zadanog roka. Moguća je prijava za najviše četiri ulaznice po utakmici, te za najviše jednu utakmicu po danu.

Za svaku će utakmicu na raspolaganju biti i ulaznice za osobe s invaliditetom.

Ticket applications for EURO 2024 begin on 3 October 2023  #EURO2024

— UEFA EURO 2024 (@EURO2024) September 12, 2023

Navijači koji ne uspiju kupiti ulaznice, automatski će biti uvršteni u program “Fans First” te će biti prvi obaviješteni o eventualnoj daljnjoj dostupnosti ulaznica.

Sljedeća faza prodaje ulaznica počet će nakon ždrijeba završnog turnira Europskog prvenstva 2. prosinca, u suradnji s nacionalnim savezima, kada će u prodaju biti pušteno još milijun ulaznica.

Na službenoj stranici Europskog prvenstva za prodaju ulaznica bit će u proljeće 2024. godine otvorena i službena platforma za preprodaju ulaznica, kako bi navijači na siguran način mogli kupiti ulaznice od drugih navijača.

Europsko prvenstvo u Njemačkoj održava se od 14. lipnja do 14. srpnja 2024. godine u gradovima domaćinima Berlinu, Kölnu, Münchenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dortmundu, Leipzigu, Gelsenkirchenu, Stuttgartu i Düsseldorfu.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!