Logo
Ispiši ovu stranicu

Preporuka iz Knjižnice Ljubuški: Tessa Afshar - nezaboravne ljubavne priče uz kavu

Istaknuto Preporuka iz Knjižnice Ljubuški: Tessa Afshar - nezaboravne ljubavne priče uz kavu

Kišni dani nikako da prođu, pa se mnogima ne izlazi vani. Imamo za vas idealno rješenje kako da provedete zanimljiv vikend u toplini svog doma.

Provedite ga sa knjigom u ruci...

Naša preporuka je jedna od tri knjige Tesse Afshar koje posjeduje Knjižnica Ljubuški.

Tessa Afshar jedna je od autorica kojoj se čitaoci vraćaju, svaka njena knjiga je priča za sebe, dok istovremeno čuva autoričin poseban stil pisanja i zanimljivu vjerski nadahnutu temu knjiga.

"Biser u pijesku"

Ljubavna priča o tome da posljednja riječ o našemu životu nije naša prošlost – već naša budućnost. Ovo je roman koji nikada nećete zaboraviti!
Izvanredna ljepota ima svoju cijenu. Tu je cijenu Rahaba platila kada ju je u dobi od 15 godina jedini čovjek kojega je voljela i kojemu je vjerovala, njezin otac, prodao u prostituciju. Sama se sebi zavjetovala da više nikada neće pokloniti svoje povjerenje nijednomu muškarcu. Međutim, Bog je imao drukčiji plan. U burni svijet njezinih emocija odjednom je ušao Salmon, ugledni vođa Judina plemena, čovjek časti i ponosa, neprijatelj njezina naroda.
Može li kanaanska bludnica, čiji se život sastoji u tome da bude poželjna muškarcima, biti prikladna žena jednomu od izraelskih vođa?
Može li čovjek vjere voljeti ženu poput nje?

Druga njena knjiga "Polje milosti", ništa manje zanimljivija od prve ostavit će na vas upečatljiv trag i tražiti da je pročitate u jednom dahu...

"Utemeljena na biblijskoj priči o Ruti, Polje milosti nezaboravna je priča o ljubavi koja konačno mijenja tijek Izraelove sudbine i budućnosti cijeloga svijeta."

Za treću knjigu "Mjesto tišine", Midwest Book Reviews je napisao "Ova fantastična priča neodoljivo privlači čitatelja i neprestalno ga drži u napetosti i iščekivanju, od prve do posljednje stranice!"

Poglavlja u svojim knjigama autorica započinje psalmima i mudrim izrekama. Jednom od njih i mi ćemo završiti ovaj članak i zaželjeti vam ugodan nadolazeći vikend!

"Predugo očekivanje ubija srce,a ispunjena želja drvo je života." [Izr.13,12]

Poslijednja izmjena danaUtorak, 10 Ožujak 2020 10:31
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!