Logo
Ispiši ovu stranicu

Pridruži se čitateljskom klubu osnovoškolaca Knjižnice Ljubuški

Pridruži se čitateljskom klubu osnovoškolaca Knjižnice Ljubuški

Nakon ljetne stanke počinju susreti članova čitateljskog kluba osnovnoškolaca Knjižnice Ljubuški.

"Pozivamo sve knjigoljupce – učenike osnovnih škola, da nam se pridruže na mjesečnim, ugodnim i konstruktivnim susretima čitateljskog kluba osnovnoškolaca Knjižnice Ljubuški.

Prvi susret, nakon ljetne stanke, upriličit će se početkom listopada o čemu će svi prijavljeni članovi biti blagovremeno obaviješteni.

'Cilj čitateljskih klubova je raspraviti o pročitanoj knjizi na neobavezan, ali konstruktivan način i uz to se dobro zabaviti'', ističu iz Knjižnjice Ljubuški.

Što dobivaš članstvom u čitateljskom klubu? Korisno i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme, ostvaruješ pravo na kritičko mišljenje, vježbaš argumentirano raspravljati, bogatiš svoj rječnik, imaš priliku pokazati svoju kreativnost, jačaš samopouzdanje, vježbaš biti dio grupe, a to nije isto kao biti sam, upoznaješ nove ljude sličnih interesa, stječeš nove prijatelje, zabavljaš se čitajući i jedva čekaš svaku sljedeću raspravu - navedeno je u priopćenju.

Knjižni fond Knjižnice Ljubuški iz dana u dan biva bogatiji novim naslovima, zahvaljujući darovima autora istih, donacijama knjiga od strane članova knjižnice, razmjenama knjiga te kupovinom novih knjiga.

''U zaista zavidnom knjižnom fondu – preko 22.000 bibliotečkih jedinica zasigurno svatko može pronaći ugodno štivo za sebe'', priopćili su iz Knjižnice Ljubuški

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!