Logo
Ispiši ovu stranicu

Hercegovka godine: Priča o kojoj se priča na svakom koraku

Hercegovka godine: Priča o kojoj se priča na svakom koraku

Projekt izbora Hercegovka godine koji je osmislila naša kolumnistica Danijela Škegro privukao je ogromnu pozornost ne samo u Hercegovini, nego i u svim krajevima svijeta gdje žive Hercegovke i Hercegovci.

Sam podatak da je za ovu manifestaciju prijavljeno 100 kandidatkinja dovoljno govori o kakvim se razmjenama radi. Za prvih 24 sata glasovanja stiglo je nekoliko tisuća glasova, tako da nas očekuje jedna uzbudljiva završnica ovoga projekta. Slobodni smo reći da glasovanje za Hercegovku godinu izaziva više pozornosti u Hercegovini nego li predsjednički izbori u RH.

O izboru za Hercegovku godine priča se na jutarnjim kavama, u redovima na kasama u tržnim centrima, na radnim mjestima, pa čak i na političkim sastancima. Ovim našim nebom nove tehnologije uvelike kolaju poruke u raznim grupama s uputama za koga glasovati. Na društvenim mrežama također poziva se na glasovanje za svoje favorite. U ovo ludo vrijeme kada nas mas mediji zapljuskuju raznim glupostima ovaj projekt je konačno nešto što je donijelo malo radosti na ove naše prostore. Ovdje o pobjednicama odlučuju isključivo vaši glasovi i ovdje vas niko ne može proglasiti pobjednikom bez glasova i potpore naroda.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!