Logo
Ispiši ovu stranicu

Ubojstvo Lane Bijedić: Vlasnik oduzetih automobila ima i ozljede ruke, a evo što kaže otkud mu

Ubojstvo Lane Bijedić: Vlasnik oduzetih automobila ima i ozljede ruke, a evo što kaže otkud mu

U Tužiteljstvu ZHŽ-a i dalje slažu kockice i tragaju za osobom koja bi se mogla dovesti u vezu sa monstruoznim ubojstvom Lane Bijedić, koje je počinjeno prije deset dana.

Određeni napredak u istrazi postignut je s obzirom na to da postoje dva automobila, jedan u ZHŽ-u, a drugi u HNŽ-u, kao i da je Tužiteljstvo izdalo odobrenje koje je zajedno s prijedlogom o izuzeću vozila upućeno nadležnom sudu. Radi se, saznaje Oslobođenje, o vozilima BMW i Fiat, koja se povezuju sa istom osobom iz Čapljine.

-Ta osoba je neposredno nakon što je Lana ubijena imala lakšu prometnu nesreću upravljajući Fiatom, koji je odmah uz nadoplatu zamijenio za BMW. Sumnju budi i činjenica da taj muškarac ima ozljede ruke. On je prilikom saslušanja u svojstvu svjedoka u MUP-u tvrdio da su te povrede nastale u nesreći, rekao je za Oslobođenje izvor blizak istrazi.

Istražitelji su odmah po završetku obdukcije od zdravstvenih ustanova u ovom dijelu zemlje tražili da im dostave spiskove osoba koje su tražile medicinsku pomoć za povrede ruku tih dana.

Avaz piše da je odmah nakon nesreće Fiat kojim je  sletio s ceste zamijenio za BMW uz naknadu od jednog vlasnika otpada u Ljubuškom.

Neslužbeno Avaz saznaje da je do sada čak tri puta saslušavan, ali njegov alibi za sada „drži vodu“, a policija nema nikakvu poveznicu između njega i Lane.

Ispisom poziva s Laninog telefona utvrđeno je da je u nedjelju jedinu komunikaciju ostvarila s majkom i prijateljicom.

S obzirom na to da telefon nisu uspjeli otključati u Federalnoj upravi policije (FUP), kao ni u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), telefon će biti poslan policijskim agencijama u inozemstvu.

Nije isključeno, kako se saznaje neslužbeno, da slučaj ubijene Lane Bijedić preuzmu pripadnici Federalne uprave policije (FUP) BiH.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!