Logo
Ispiši ovu stranicu

Mladi iz ŽZH pozvani na “Razgovorušu”

Mladi iz ŽZH pozvani na “Razgovorušu”

Vijeće mladih Federacije BiH otvorilo je prijave za prvu “Razgovorušu” ove godine koja će se održati 18. travnja u Širokom Brijegu.

Mladi Županije Zapadnohercegovačke imat će priliku razgovarati o bitnim pitanjima i idejama, upoznati se s županijskim vlastima i izravno s njima komunicirati, biti dio pozitivnih promjena u zajednici, ali i sreći nova iskustva, vještine i kontakte koji mogu biti korisni u budućim aktivnostima i projektima.

Kroz naš projekt pod nazivom G(a)rant mladih koji realiziramo uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT, pored pružanja financijske podrške omladinskim udruženjima, aktivno doprinosimo podršci mladih u zagovaranju za njihov bolji položaj. Jedna od takvih aktivnosti je i Razgovoruša – ostvarivanje dijaloga između mladih i vlasti, ističu iz Vijeća mladih FBiH.

Ukratko objašnjeno, mladi će razgovarati o tome kako poboljšati zajednicu, najvećim problemima s kojima se suočavaju i načinima za rješavanje istih, a te ideje i sugestije će moći iznijeti pred županijske vlasti.

Prijave su otvorene do 15. travnja, a prijaviti se možete ispunjanjem OVOG prijavnog obrasca. Nakon zatvaranja prijava, dobit ćete detaljne informacije o agendi i mjestu održavanja.

Iz Vijeća mladih naglašavaju kako su troškovi puta za sve mlade koji dolaze izvan Širokog Brijega pokriveni. U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti regionalnom koordinatoru Franku Matkoviću na broj 063 592 661.

Tvoj glas je važan, tvoje ideje su važne, a tvoja zajednica te treba. Vidimo se u Širokom Brijegu!, poručuju organizatori.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!