Logo
Ispiši ovu stranicu

Vlada ŽZH pristupila izradi Strategije komunikacije tijela uprave Županije Zapadnohercegovačke

Vlada ŽZH pristupila izradi Strategije komunikacije tijela uprave Županije Zapadnohercegovačke

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić održao je sastanak s predstavnicama Udruge “Zašto ne” Danirom Karović i Aminom Izmirlić Ćatović.

Na sastanku je prezentiran projekt “Kantonalni indeks otvorenosti”, koji je pokrenut krajem 2021. godine uz financijsku podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH, a koji mjeri otvorenost i transparentnost svih deset županijskih vlada i skupština u Bosni i Hercegovini.

Osim prezentacije ovog projekta, predstavnice Udruge „Zašto ne“ upoznale su predsjednika Ćosića s rezultatima indeksa otvorenosti, prošlogodišnjeg istraživanja provedenog u sklopu navedenog projekta.

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke izrazio je interes za nastavak daljnje suradnje Vlade na čijem je čelu te istaknuo značaj otvorenosti i transparentnosti kao jednog od ključnih osnova demokracije.

Također, predsjednik Ćosić je naglasio da je Vlada Županije Zapadnohercegovačke pristupila izradi Strategije komunikacije tijela uprave Županije Zapadnohercegovačke, koja će u konačnici omogućiti veću otvorenost rada institucija prema građanima i cjelokupnoj društvenoj zajednici Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je na službenoj stranici.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!