Logo
Ispiši ovu stranicu

Velika pobjeda Tomislava Brkića i Gonzala Escobara

Velika pobjeda Tomislava Brkića i Gonzala Escobara

Tomislav Brkić i Gonzalo Escobar napravili su malu senzaciju, eliminiravši u drugom kolu 11. nositelja kombinaciju Jammie Murray/Michael Venus u dva seta 7-6(5), 6-4.

Za razliku od prethodnog meča, ovaj put su Tomislav i Gonzalo uspjeli meč poprilično iskontrolirati.

Imali su manjih problema na startu, u prvom gemu na servis Tomislava Brkića, ali su uspjeli spasiti dvije break lopte.

U nastavku meča sva četiri igrača su dosta dobro servirala, pa su se gemovi nizali, bez nekih prilika na jednoj ili drugoj strani.

Ipak, kod 5-5, na servis Escobara, Murray i Venus prave break, pogađaju jedan forehand winner. Srećom po Tomu i Gonzala, u narednom gemu je Murray napravio dvostruku, pa su svoju break priliku iskoristili za brzi povratak na 6-6. U tie breaku je bilo poprilično neizvjesno, poen za 5-3 koji su izborili Tomislav i Gonzalo se nekako pokazao presudnim, na 6-5 su iskoristili set loptu.
Na startu drugog Jamie Murray je u problemu sa svojim servisom, mora spašavati 15:40 i nekako se spašavaju 11.nositelji, ali zato u svom sljedećem servis gemu Jamie opet pravi dvostruku na break loptu za 2-3.

Brkić i Escobar su sačuvali break prednosti za do kraja za prolaz u treće kolo gdje ih čeka novi izazov. Šesti nositelji Glasspool i Heliövaara.

Poslijednja izmjena danaPetak, 20 Siječanj 2023 10:53
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!