Logo
Ispiši ovu stranicu

Davis Cup: Tenisači BiH i Meksika zadovoljni uvjetima u Hercegovini

Davis Cup: Tenisači BiH i Meksika zadovoljni uvjetima u Hercegovini

Davis Cup reprezentacije BiH i Meksika pripremaju se u Širokom Brijegu gdje će na terenu Tenis akademije ”Set”, koja se nalazi u sklopu hotela ”Đulić” odigrati mečeve u sklopu prve svjetske grupe Davis Cupa.

Dvoboj će se odigrati 16 i 17. rujna 2022. godine, a svoje besplatne ulaznice gledatelji mogu podići od srijede od 12:00 sati u hotelu Đulić, piše jabuka.tv.

Ždrijeb parova bit će održan u četvrtak u 12:00 sati na vodopadu Kravica kod Ljubuškog.

Prvi meč počinje u petak u 12:00 sati dok u subotu prvi meč kreće u 10:30 sati.

Izbornik Meksika Miguel Gallardo i igrač Gerardo Lopez Villasenor (819. ATP) istaknuli su da su jako zadovoljni uvjetima u Širokom Brijegu te im se posebno sviđa ambijent gdje će biti odigrani mečevi.

Izbornik BiH Zoran Zrnić i igrač Tomislav Brkić (53. ATP), inače iz Ljubuškog, zahvalili su se domaćinima na pripremi terena i uvjeta za treniranje te su istaknuli da željno iščekuju zaigrati pred širokobriješkom publikom.

Ovo je prvi put da će se jedan Davis Cup meč održati u Širokom Brijegu, te će se nakon Tuzle, Banja Luke, Sarajeva, Bihaća, Zenice i Mostara ovaj grad uvrstiti na kartu gradova iz BiH u kojima su se igrali mečevi Davis Cup natjecanja.

Bosanskohercegovačka reprezentacija će u meču s Meksikom nastupiti u sastavu: Damir Džumhur, Nerman Fatić, Mirza Bašić, Tomislav Brkić, te će se po prvi put reprezentaciji priključiti najbolji bh. junior Andrej Nedić.

BiH, koja ima ulogu favorita, pobjedom protiv Meksika izborila bi plasman u play-off za ulazak u finale Davis Cupa 2023. godine.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!