Logo
Ispiši ovu stranicu

Novi Ivano igrat će za Hrvatsku: Čekao sam ovaj poziv

Novi Ivano igrat će za Hrvatsku: Čekao sam ovaj poziv

Počeo sam trenirati rukomet sa šest godina, kada se u Hrvatskoj 2009. igralo SP. Imenjak Balić mi je uzor, a u pretprošlom kolu zabio sam 18 golova, priča mladi Ljubušak Ivano Pavlović, kojeg je pozvao izbornik Perkovac

Naime, Goran Perkovac, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, objavio je popis kandidata za okupljanje popularnih „Kauboja“. Bit će to kontrolno okupljanje, a Perkovac je pozvao igrače koji su bili članovi ili su na samom pragu ulaska u reprezentaciju. On ih želi vidjeti na jednom mjestu i polako početi sa pripremama za njihove moguće nastupe u budućnosti.

Na njemu se nalazi i Ivano Pavlović, jedan od najboljih rukometaša Izviđača iz Ljubuškog, koji više neće u budućnosti igrati za BiH već za Hrvatsku.

Dvadesetogodišnji rukometaš, koji igra na poziciji centralnog beka, najbolji je strijelac Ljubušaka, ali je to očigledno nedovoljno za rukometnu velesilu poput Bosne i Hercegovine.

On je rekao za 24sata da ga iz reprezentacije nitko nije zvao nakon prošlogodišnjeg Europskog prvenstva, kao i da je poziv Hrvatske čekao jako dugo.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!