Logo
Ispiši ovu stranicu

U posljednjoj utakmici ove sezone u Gradskoj športskoj dvorani pozdravimo prvake

U posljednjoj utakmici ove sezone u Gradskoj športskoj dvorani pozdravimo prvake

Ovog vikenda spušta se zavjesa u natjecanju BH Telecom premijer lige za rukometaše te i u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom za sezonu 2022./2023.

Naši rukometaši u 30., posljednjem, kolu BH Telecom premijer lige dočekuju u slavljeničkom ozračju momčad RK Gradačac.

Utakmica između ove dvije momčadi faktički ne odlučuje ni o čemu, ne može značajno utjecati na plasman ni jednih ni drugih. Naime, „Skauti“ su osigurali i proslavili titulu prvaka, devetu po redu, a momčad Gradačca je izgubila sve šanse u borbi za opstanak u najvećoj rangu bh. rukometnog natjecanja. Dakle, za ovu utakmicu moglo bi se reći da je revijalnog karaktera. Međutim, naši rukometaši ovom utakmicom ne završavaju rukometnu 2022./2023. sezonu. Pred njima je sljedećeg vikenda, odnosno, 27./28.05.2023. godine, novi izazov, završnica KUP natjecanja te prilika za osvajanje duple krune. Zbog toga će Toni Čolina, strateg „Skauta“ od svojih izabranika tražit maksimum kako bi bili što spremniji za završnicu KUP-a BiH. Sigurno je da naš strateg neće dopustiti naikakvo opuštanja što je garancija da će biti dobrog rukometa i lijepih poteza za sve ljubitelje rukometa.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu, da podrže naše momke, da ih ohrabre pred predstojeće izazove i da im zahvali na svemu do sada ostvarenom.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i Gradačca igra se u subotu, 20.05.2023. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 18:00 sati.

Dođite u Gradsku športsku dvoranu te fer i sportskim navijanjem podrže naše rukometaše, podrže naše prvake.

Dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo “8. Skaut“.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!