Logo
Ispiši ovu stranicu

Izviđač poražen u Gračanici

Izviđač poražen u Gračanici

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u sklopu 24.kola BH Telecom premijer lige u Gračnici su doživjeli drugi poraz u ovom natjecanju ove sezone.

Bolja je bila momčad Gračanice, koja je slavila rezultatom 27:25, mada je na poluvremenu bilo 13:12 za „Skauta“.

Izviđač je dosta dobro odigrao prvo poluvrijeme, rezultatski je kontrolirao utakmicu i najčešće je prednost, od 1 do 3 gola, bila na njegovoj strani. Gračanica je, tek, jednom vodila i to 2:1 u 4.minuti. „Skauti“ su u 27.minuti poveli 13:10 i da je bilo malo više koncentracije i prisebnosti na odmor bi otišli s mnogo većom prednošću od 13:12.

U drugom poluvremenu zadnju rezultatsku prednost „Skauti“ su imali u 40.minuti (16:18), koju su domaći rukometaši anulirali, serijom 4:0, (20:18, 48.minuta) i kako se na kraju pokazalo prelomili utakmicu u svoju korist. Do kraja su rukometaši Izviđača uspijevali držati priključak, ali nisu imali snage za napraviti preokret. Na kraju domaći rukometaši su slavili rezultatom 27:25 te ostati u utrci za mjesta koja vode u europska kup natjecanja. Poraz „Skautima“ nije ništa zakomplicirao jer je ostala ista bodovna prednost ispred drugoplasirane Vogošće. Do devete titule prvaka BiH u rukometu teoretski „Skautima“ su potrebna još samo 4 boda.

Najefikasniji u redovima Izviđača bio je Milan Vukšić s 6 golova, 4 je postigao Ivano Pavlović te po 3 Luka Šević Matej Ljubić.
Vratar Haris Suljević bio je odličan s 13 obrana.

Kod Gračanice Adnan Tufekčić je postigao 7 golova, Luka Karanović i Azer Musić po 5 te Omer Mehmedović gola.

Već u srijedu Izviđač ponovno gostuje u Gračanici gdje će braniti prednost od 11 pogodaka iz prvog četvrtfinalnog susreta KUP-a.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!