Logo
Ispiši ovu stranicu

Izviđač (II) slavio u Mostaru

Izviđač (II) slavio u Mostaru

Sinoć su rukometaši SRK Zrinjski na svom parketu dočekali momčad RK Izviđač 2.

Bila je to odlična i dinamična utakmica puna preokreta, a na kraju su više sreće imali gosti iz Ljubuškog koji su slavili rezultatom, piše hercegovina.in.

Plemići su bolje otvorili utakmicu i poveli 3:0, pa zatim i 4:2, a onda su gosti okrenuli rezultat i na odmor su otišli s prednošću rezultatom 9:11.
 
Drugi dio bolje otvaraju gosti i vrlo brzo dolaze do velikih pet pogodaka razlike, a Plemići su hvatali priključak i nisu dozvolili da se Izviđač odlijepi na nedostižnu razliku. Kod rezultata 16:21 Zrinjski pravi seriju od 5:0 i dolazi do poravnanja. Do kraja prava drama. Pri rezultatu 28:28 imali su Plemići zicer za vodstvo, ali vratar gostiju brani i Izviđač dolazi do 28:29. Zrinjski ni u idućem napadu ne dolazi do Plemići su bolje otvorili utakmicu i poveli 3:0, pa zatim i 4:2, a onda su gosti okrenuli rezultat i na odmor su otišli s prednošću rezultatom 9:11.
 
Drugi dio bolje otvaraju gosti i vrlo brzo dolaze do velikih pet pogodaka razlike, a Plemići su hvatali priključak i nisu dozvolili da se Izviđač odlijepi na nedostižnu razliku. Kod rezultata 16:21 Zrinjski pravi seriju od 5:0 i dolazi do poravnanja. Do kraja prava drama. Pri rezultatu 28:28 imali su Plemići zicer za vodstvo, ali vratar gostiju brani i Izviđač dolazi do 28:29. Zrinjski ni u idućem napadu ne dolazi do pogotka, a Izviđač pogađa za konačnih 28:30., a Izviđač pogađa za konačnih 28:30.
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!