Logo
Ispiši ovu stranicu

Toni Čolina sudjelovao na rukometnom summitu „Dobrodošli u novu rukometnu eru“

Toni Čolina sudjelovao na rukometnom summitu  „Dobrodošli u novu rukometnu eru“

Naš šef struke Toni Čolina ne može bez rukometa i kada je na odmoru. U prilog tome je i činjenica da je pet dana svoga odmora proveo na velikom rukometnom samitu u Skopju na kome su svoje izlaganje imala eminentna rukometna imena.

Toni Čolina se sinoć kasno vratio s Global Handball Summit koji je pod nazivom „Dobrodošli u novu rukometnu eru“ organiziran u Skopju, a već dans preuzima pripremama svoje momčadi za proljetni dio natjecanja.

AGE Sports – specijalizirana rukometna agencija organizirala je ovaj samit od 04. do 08. siječnja 2023., po prvi put u Skoplju, Sjeverna Makedonija.
Tijekom pet dana u Areni SC Jane Sandanski, na smotri koja želi postati referentna i najbolja u europskom rukometu, disalo se rukometom.
Ova međunarodna sportska rukometna inicijativa poželjela je dobrodošlicu nekim od najboljih europskih i svjetskih rukometnih imena, pomažući time u poboljšanju razumijevanja i projekcije ove sportske industrije.

Razmišljanje, promicanje i rast bili su ciljevi ovog događaja, koji će, kako se očekuje, polučiti veliki uspjeh rukometa na svjetskoj razini.
Na ovom seminaru svoje izlaganje kako teoretski tako i praktično imali su poznata rukometna imena:
Antonio Carlos Ortega, Lino Červar, David Davis, Venio Lozert, Sergio Sanchez, Gjorgji Nachevski, Slave Nikolov, Kiril Lazarov, Mads Winther, Marija Lojanica, Mats Olsson, Nenad Šoštarić, Bojana Jeličić, Marcin Smolarczyk, …

Poslijednja izmjena danaUtorak, 10 Siječanj 2023 16:52
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!