Logo
Ispiši ovu stranicu

David Mandić propušta SP zbog operacije

David Mandić propušta SP zbog operacije

Makar izbora imamo, pogotovo na lijevom vanjskom gdje se Lučin na zadnjim akcijama isprofilirao kao broj jedan pokraj Jaganjca i Šarca, nikad nije lagano prihvatiti ovakve vijesti.

Na još jedno natjecanje nećemo kompletni. Svjetsko rukometno prvenstvo koje se u siječnju održava u Švedskoj i Poljskoj (11. - 29.) zbog ozljeda će propustiti David Mandić (25) i Marko Mamić (28).

Dakle, dvojac iz udarne postave. I jedan bi bio ozbiljan udarac, dva su pogotovo. Mamić, kojeg je korona eliminirala i sa zadnjeg Eura, teže se ozlijedio u zadnjoj utakmici Leipziga protiv Hamma, pukli su prednji križni ligamenti u koljenu i ova je sezona za njega već završila. Nema Marko sreće.
 
Na operaciju će morati i Mandić, riješiti problem s preponama koje ga muče i zbog kojih već neko vrijeme u Melsungenu nije na svojih standardnih 100 posto.
 
- David je potisnuo početne probleme s ozljedom, sve zbog momčadi. No u zadnjim utakmicama vidjelo se da nije pravi, što je utjecalo i na njegovu preciznost u napadu. Operacija je neophodna i propustit će Svjetsko prvenstvo - potvrdio je sportski direktor Melsungena Michael Allendorf.
 
Makar izbora imamo, pogotovo na lijevom vanjskom gdje se Lučin u zadnjim akcijama u izostanku Mamića isprofilirao kao broj jedan pokraj Jaganjca i Šarca, nikad nije ugodno prihvatiti ovakve vijesti. Mandićeva je uloga značajnija i bit će je teže zamijeniti iako je Jelinić odrađuje na razini. Tu je sada Mihić kao vjerojatni broj dva, a čeka i Štrlek zatreba li. Valjda smo ispucali sve loše vijesti.
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!