Logo
Ispiši ovu stranicu

Momčad Miloša Kosa ostala bez trenera

Momčad Miloša Kosa ostala bez trenera

Ivica Obrvan više nije trener rukometaša PPD Zagreba, objavio je hrvatski prvak. 

Do sporazumnog raskida ugovora s upravom kluba došlo je zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka u kojima je hrvatski rukometni prvak od mogućih osam osvojio tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija našeg kluba, navodi se u klupskom priopćenju.

- Gospodinu Ivici Obrvanu želimo zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane. Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo, poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Prvu ekipu rukometnog kluba PPD Zagreb do daljnjega će, počevši s prvenstvenim susretom s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!