Logo
Ispiši ovu stranicu

Svi putovi vode u Grude: Hercegovina danas slavi novi naslov prvaka u rukometu

Svi putovi vode u Grude: Hercegovina danas slavi novi naslov prvaka u rukometu

Završnica ovogodišnje Premijer lige BiH za rukometašice  u Grudama će biti slavljeničkog karaktera uljepšana sa puno zlatnih odličja koje su zaslužile grudske rukometašice od „najstarijih“ do najmlađih.

Ovu nedjelju možemo opravdano nazvati zlatnom nedjeljom grudskog športa, jer će osim zlatnih medalja i pokala rukometnim prvakinjama BiH ,biti uručena i zlatna odličja grudskim rukometnim  prvakinjama RS Herceg Bosne u čak tri kategorije i to : seniorkama, kadetkinjama (2005.g i mlađe)  i djevojčicama (2009.godište i mlađe) . Dakle, ovo će biti dan rukometnih prvakinja i to grudskih rukometnih kraljica i grudskih rukometnih princeza!

Nakon utakmice  protiv ekipe ŽRK Ilidža, ekipa HRK Grude će  biti i zvanično promovirana u prvaka Bosne i Hercegovine. Grudskim rukometašicama je ovo sedmi  naslov, čime su postale rekorderke u BiH po broju osvojenih naslova prvakinja države.  I ovaj naslov je osvojen uvjerljivo sa velikom prednošću u odnosu na drugoporedanu ekipu i osiguran je još u 20. kolu pobjedom u Zavidovićima.

Utakmica u nedjelju  će biti prigoda za proslavu ovog velikog uspjeha grudskih rukometašica i grudskog, ali i hercegovačkog športa uopće.

U nedjelju će ekipi HRK Grude biti uručeni pokali prvakinja BiH i medalje za osvojen naslov, a samoj utakmici i promociji prvakinja će nazočiti  sponzori, donatori, osobe iz javnog života te prijatelji i navijači kluba.

Nedjeljno popodne u grudskoj športskoj dvorani  će nam ponuditi nastupe rukometnih prvakinja BiH , ali  i najmlađih rukometašica i rukometaša našeg kluba (2011.- 2015.godište)koji će odigrati svoje utakmice u mini rukometu. Uz rukomet ugostit ćemo i pozdraviti i prekrasne Grudske mažoretkinje  te  našu Nikolinu Čolak koja nam dovodi čak 3 Cheerleading kluba: Ledinac, Široki i Ljubuški.

Nedjeljni program iz grudske sportske dvorane će izravno prenositi TV Herceg Bosne od 16.50 sati

Pokrovitelj promocije sedmerostrukih rukometnih prvakinja BiH je Općina Grude.

Grudske cure, „kćeri bure“ pozivaju sve prijatelje športa da u nedjeljno poslijepodne provedu u gradskoj športskoj dvorani Bili Brig i zajedno s njima proslave ovaj veliki športski uspjeh.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!