Logo
Ispiši ovu stranicu

David Mandić: Dosadno je stalno gledati taj Nexe

David Mandić: Dosadno je stalno gledati taj Nexe

Trener PPD-a Zagreb Ivica Obrvan i David Mandić najavili su novi susret s našićkim Nexeom u razigravanju za prvaka Premijer lige.

Zagrebaši u utakmicu za borbu za naslov prvaka ulaze kao favoriti nakon osvajanja Kupa protiv Nexea.

“Bit će to treća u nizu u malo vremena. Uvijek je to teško, za Nexe i za nas, kad s istim protivnikom igrate toliko važnih utakmica u malo vremena. Tenzije su visoke, teško se pripremati. Slijedi izuzetno važna utakmica jer bodovi su na 2:2 i pobjednik će dobiti izuzetnu prednost”, rekao je Obrvan.

Kaže i da vjeruje da će naći dodatan motiv koji će ih dovesti na korak do naslova. Mandić je naglasio koliko je naporno nekad spremati se stalno za istog protivnika.

“Naravno da nije lako stalno gledati isti video, protivnike i akcije. Malo je već dosadno, ali osvojili smo Kup i izuzetno smo motivirani, imamo još malo za stisnuti i osvojiti prvenstvo. Od nas se traži da osvojimo oboje, to bi svima bilo u interesu. Igramo s Nexeom opet, tu smo u prednosti s obzirom na motivaciju i atmosferu nakon Kupa, ali mislim da tu nema tajni”, rekao je pa dodao:

“Moramo odigrati čvrstu utakmicu kao i u Kupu i ligu u Zagrebu. Oni će doći motivirani jer je u bodovima 2:2. Jedva čekamo da krene, da pobijedimo u Zagrebu i da budemo rasterećeniji prije Našica. Svi smo zdravi i čekamo da krenemo, pozdravljam sve navijače da dođu, podrže nas i da to bude zadnja utakmica u Zagrebu.”

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!