Logo
Ispiši ovu stranicu

Milan Vukšić: “Želimo nastaviti pobjednički niz”

Milan Vukšić: “Želimo nastaviti pobjednički niz”

Rukometaši Izviđača u sjajnoj su formi u posljednje vrijeme. Ljubušaci su u šest susreta upisali pet pobjeda i jedan remi, te stigli do trećeg mjesta na ljestvici Premijer lige.

U subotu ekipa trenera Tonija Čoline gostuje kod ekipe Krivaje u Zavidovićima. Za portal MeridianSport BH utakmicu je najavio jedan od najboljih igrača Izviđača, bh. reprezentativac Milan Vukšić.

“Uvjereni smo da možemo nastaviti pobjednički niz koji bi nam pomogao u borbi za treće mjesto. To bi za nas bila najbolja uvertira za završnicu Kupa u našem gradu, gdje ćemo se sigurno poželjeti prikazati u što boljem svjetlu i osvojiti Kup”  kazao je Milan Vukšić za MeridianSport BH i dodao:

“Ekipu Krivaje poznajemo dobro. Igraju utakmice s visokim intenzitetom koje u pravilu završavaju s puno golova, što bi nama također trebalo ići u korist. U njihovoj ekipi ima dosta poznatih imena u BiH, ali izdvojio bih lijevog vanjskog Salkića i desno krilo Denija Velija koji igraju stvarno odlično. Naravno tu i njihov vratar koji ove sezone svima zadaje probleme”.

Utakmica između Krivaje i Izviđača igra se u subotu u 18.00 sati.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!