Logo
Ispiši ovu stranicu

Hoće li Hrvoje Horvat biti smijenjen? Danas je sastanak odluke

Hoće li Hrvoje Horvat biti smijenjen? Danas je sastanak odluke

Hrvatski rukometni savez danas će se sastati kako bi donio odluku o budućnosti Hrvoja Horvata na mjestu izbornika hrvatske rukometne reprezentacije.

Nakon što je Hrvatska pod njegovim vodstvom ostala bez plasmana na Olimpijske igre, sada je i na Europskom prvenstvu završila tek osma.

Taj rezultat izazvao je brojne kritike javnosti, a najžešći su bili stručni komentatori Petar Metličić i Goran Šprem koji su Horvata rešetali kada se u studijskoj emisiji pojavio na dan kad su se igrale utakmice polufinala Europskog prvenstva.

Predsjednik najavio odluku

Jučer je u emisiji RTL Danas gostovao predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, koji je dao svoj sud o rezultatima Hrvatske na Euru, ali i otkrio da će odluka o Horvatu biti donesena danas nakon sastanka vrha Saveza.

"Naravno da osmo mjesto nije uspjeh i ne možemo govoriti da smo dobro prošli. Činjenica je da je prvenstvo bilo, ako to mogu reći, specifično i kao nikad dosad. Ne samo Hrvatska već mnoge reprezentacije su imale problema s koronom i na kraju možemo reći da su do finala zapravo došle reprezentacije s najmanje zaraženih igrača", rekao je Grahovac pa odgovorio na pitanje o smjeni Horvata:

"Vidjet ćemo kad nam se na sastanku iznesu svi detalji i kad vidimo kompletnu situaciju te kad obavimo razgovor sa stožerom. Nakon toga ćemo znati sve što je potrebno za donošenje odluke i imati konkretne odgovore."

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!