Logo
Ispiši ovu stranicu

Matej Hrstić, novi lijevi bek francuskog Limogesa: “Za sada mi se svidjelo ono što sam vidio”

Matej Hrstić, novi lijevi bek francuskog Limogesa: “Za sada mi se svidjelo ono što sam vidio”

Matej Hrstić debitirao je za momčad Limogesa prošlog tjedna tijekom prijateljskog turnira u Brugesu i oduševljen je onim što je za sada vidio u Limogesu.

O svom iskustvu i prijemu u ovaj klub perspektivni lijevi bek govorio je u intervju koji je dao francuskom novinaru Xavieru Georgesu za Lepopulaire.

Upitan o dolasku u Francusku, Matej je istaknuo kako se najviše bojao jezične barijere.

Ali dobro sam se integrirao u tim. Osjećam se dobro”, rekao je i dodao kako intenzivno uči francuski.

“Čekam da se mogu izraziti na francuskom kako bih se još bolje integrirao.”

S obzirom da je u novi klub stigao usred sezone, novinar ga je pitao je li to hendikep.

Lakše je stići na početku sezone, to je sigurno. Ali činjenica da je u tijeku zimska stanka i da imamo još mjesec dana prije nastavka prvenstva je dobra stvar za mene i za moju integraciju u klub. Cilj mi je upoznati plan igre i aklimatizirati se što bolje” odgovorio je Matej.

O svom novom klubu kaže da je vrlo dobro organiziran.

Momčad ima dobar potencijal, a ako tako nastavimo, bit će sve bolje i bolje. Osobno sam još uvijek u fazi otkrivanja tima i razvijanju odnosa sa svojim suigračima. Ali sve je bolje i bolje”, kaže.

U razgovor se umiješao Nenad Stanić, sportski direktor kluba, koji je odmah kazao: “Imam dojam da je Matej s nama od početka sezone. Defenzivno je brzo shvatio svoje zadatke, a njegovi odnosi sa suigračima se malo po malo uobličavaju. U napadu vam treba više vremena jer ima više elemenata za vidjeti. Ali za nekoga tko je tamo 10 dana, ovo je prilično dobro”, zaključio je Stanić.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!