Logo
Ispiši ovu stranicu

Čolina: Ekipe nas neće moći skautirati i za njih ostajemo nepoznanica

Čolina: Ekipe nas neće moći skautirati i za njih ostajemo nepoznanica

Pomoćni trener u stručnom stožeru rukometne reprezentacije BiH Toni Čolina nada se da će prva zvijezda tima Benjamin Burić biti spreman do starta Europskog prvenstva.

Sjajni vratar pozitivan je na korona virus, ali se osjeća dobro, a na ruku mu ide i promjena pravila o dužini izolacije.

"Neke ideje koje smo probali razvijati na utakmicama, jutros smo probali odraditi na treningu. Nedostaju nam Vladimir Vranješ i Senjamin Burić od prije, i sada smo ostali bez Benjamina Burića. Nadam se da će se uspjeti oporaviti do početka prvenstva", rekao je Čolina. Ono što otežava rad ne samo stručnom stožeru rukometne reprezentacije BiH nego i svih selekcija, jeste nedostatak pripremnih utakmica zbog problema sa infekcijama širom Starog kontinenta.

 
"Bili bismo svi sretniji da smo imali te dvije prijateljske utakmice u Hrvatskoj, gdje bi sigurno vidjeli puno toga šta možemo popraviti u igri. Probat ćemo napraviti sve što možemo da te stvari detektiramo. S druge strane, to nam je dalo neki trenutak da nas protivničke ekipe ne mogu skautirati i opet ćemo biti nepoznanica za reprezentaciju Švedske", istakao je Čolina.
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!