Logo
Ispiši ovu stranicu

Ante Grbavac oduševljava obranama u Asobal ligi

Ante Grbavac oduševljava obranama u Asobal ligi

IncarlopsaCuenca je ubilježila poraz od treće rangirane ekipe Asobala, BM Granollersa. Igrači Lidija Jiméneza nisu imali sreće u napadu i nikako nisu uspjeli ostvariti prednost na semaforu.

Hrvatski vratar Grbavac imao je odličnu utakmicu s 18 obrana, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu (29-34)

Dva nacionalna rukometna klasika susrela su se u petak poslijepodne u El Sargalu. Prvi pogodak postigao je za Granollers impozantni ÁlexMárquez. Prva dva napada Incarlopse bile su izgubljene lopte, ali već u sljedećem Thiago Alvesje izjednačio. Momčad Lidija Jiméneza krenula je užurbano, s malo zrelih napada, što je uzrokovalo greške i povećanje prednosti Granollersa.

Na semaforu je bilo 1-4 u 7 minuti utakmici nakon još jednog gubitka lopte u napadu. Prvi time-out na utakmici pokrenuo je Incarlopsu, napadi su počeli završavati s loptom unutar gola, a Ante Grbavac je i dalje bio nesavladiv  ispod stativa. Rezultat 4-5 u 11 minuti utakmice je rezultat uputa trenera Lidija Jiméneza. Najbolji dio utakmice bio je hrvatski ‘Div’ Grbavac, koji je iznova zaustavljao gostujuće napade.

Dobar nastup vratara Incarlopse nije bio iskorišten u napadu, maksimalna razlika za Granollersu 20 minuti  utakmice je bila 8-12.Minute su prolazile, a razlika golova se održavala, Cuenca je dobre napade obilježila  nepreciznostima koje su ih spriječile da ponovno vrate u igru. Kraj prvog poluvremena i semafor je pokazivao 13-18 u korist katalonske momčadi.

Incarlopsa je bolje otvorila drugu polovicu utakmice s intenzivnijim obrambenim intenzitetom u odnosu na prvo poluvrijeme, no napad je ipak bio nesretan za ovu momčad u hladnoj noći petka. Omjer je bio 15-20 u 35. minuti i vidjelo se da će ovo biti dosta zahtjevna utakmica za igrače Lidija Jiméneza, koji nisu prestajali pokušavati smanjiti zaostatak. Cuenca je promašila četiri čista protunapada, što se nije smjelo propustiti  protiv suparnika poput Granollersa.

Gosti su nastavili lomiti domaćina i održavati labavu distancu. Cuenciniigrači su igrali srcem ali to nije dalo rezultata, Lidijevi momci nisu imali sretan  dan u napadu unatoč podršci  navijača, koji su ponovno ispunili dvoranu unatoč čudnom rasporedu ove sezone. Rezultat 23-28 u 52 minuti utakmici i vidjelo se da dva boda opet odlaze iz El Sargala i novi poraz za domaću ekipu.

Trudom igrača iz Cuenceu posljednjim minutama uspjeli su nadoknaditi rezultat do konačnih 29-34. Novi poraz Incarlopse Cuence koji i dalje ne uspijevaju pred svojim navijačima pobijediti dosta boljeg suparnika.

www.lifecuenca.es

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!