Logo
Ispiši ovu stranicu

Izviđač u derbi susretu dočekuje Slogu iz Doboja

Izviđač u derbi susretu dočekuje Slogu iz Doboja

Nakon dvije uzastopne pobjede rukometaši Izviđač Central osiguranja ponovno su na pobjedničkom putu.

U posljednjem dva kolu savladani su Sloboda doma i Gradačac na gostovanju. U sljedećem 5.kolu koje je na rasporedu sutra u goste „Skautima“ dolazi MRK Sloga iz Doboja jedan od protivnika s kojima su igrali odlučujuće utakmice za titulu prvaka prošle sezone.

Momčad Sloge nije dobro startala, ali na krilima pobjede nad Vogošćom u prošlom kolu, sutra dolazi u Gradsku športsku dvoranu u Ljubuški s ciljem da se domogne bodova. Tko će se više radovati i tko će nastaviti pobjednički niz saznati ćemo sutra nakon šezdeset minuta bespoštedne borbe na parketu Gradske športske dvorane u Ljubuškom. Hoće li to biti naši dečki, naše mlade nadolazeće snage zavisi i od vaše potpore s tribina.

Subota je prilika da još jednom pokažemo svoju privrženost „Skautima“ jer samo skupa možemo doći do cilja.

Utakmica protiv Dobojlija biti će uvertira za europsku kup utakmicu protiv praške Dukle koja se igra idući vikend također u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i dobojske Sloge igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 09.10.2021. godine s početkom u 20:00 sati.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!