Logo
Ispiši ovu stranicu

Milovan Pavlović čestitao Izviđaču

Milovan Pavlović čestitao Izviđaču

Ovih dana imali smo priliku nagledati i naslušati se čestitki i hvalospjeva na igru mlade momčadi Izviđača i na osvojenu titulu prvaka.

Ništa neobično, rekli bi, jer skauti koji nisu imali niti dvadeset godina starosti u prosjeku osvojili su sve ljubitelje rukometa i sporta uopće svojom igrom i požrtvovnošću kakva dugo nije viđena.

Na Radio Ljubuški stigla je jedna posebna čestitka sa željom da je prenesemo navijačima i javnosti. Naime, javio nam se nekadašnji igrač Izviđača Milovan Pavlović, rođeni Beograđanin koji je u Izviđač stigao iz Prijedora i ostavio izuzetan dojam i igrom i borbenošću. Svi koji su ga poznavali znaju da je popularni Pavle volio Ljubuški i Izviđač kao da je ovdje rođen, a i navijači su voljeli njega. Igrajući za skaute postao je i reprezentativac BiH, a životni put odveo ga je dalje, ali Ljubuški nije nikad zaboravio. Njegovu čestitku prenesimo u originalu:

„Želim ovim putem da pozdravim voditelja i novinara  M. Kraljevića i kao bivši igrač Izvidjača da pozdravim pre svega sve ljude u Ljubuškom i čestitam još jednu osvojenu titulu! Uz želju da se nastavi sa trofejima, da kažem da sam jako ponosan što sam bio deo Izvidjača koji treba da je primer mnogim klubovima na ovim prostorima! Uvek pratim preko interneta dešavanja u klubu i želim vam svu sreću u godinama koje dolaze. Srdačan pozdrav za radio Ljubuški, sve gradjane Ljubuškog i sve u klubu.         

Milovan Pavlović (čovek koji će Ljubuški uvek nositi u srcu)“

Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Lipanj 2021 12:02
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!