Logo
Ispiši ovu stranicu

Vodeći čovjek rukometa u BiH (ne)zna da izbornik Obrvan ima ugovor do 2025. godine!

Vodeći čovjek rukometa u BiH (ne)zna da izbornik Obrvan ima ugovor do 2025. godine!

Predsjednik Rukometnog saveza BIH Marinko Umičević prije samo tri dana čestitajući „zmajevima“ na plasmanu na Europsko prvenstvo istakao je da savez čeka mnogo posla, a prvo što treba da se uradi je da se produži ugovor s izbornikom Ivicom Obrvanom.

"Pred nama je sada veliki posao, jer prvo moramo produžiti suradnju s izbornikom Ivicom Obrvanom koji je reprezentaciju preuzeo na tri mjeseca i kamo sreće da smo ga ranije angažirali", naveo je Umičević u svom priopćenju.

"Samo tri dana kasnije ispostavilo se da predsjednik RSBIH ili ne zna da izbornik ima važeći ugovor ili je napravio veliku grešku u navedenom priopćenju", navodi sport1.oslobodjenje.ba.

Obrvan je komentirao u četvrtak za MONDO izvlačenje skupina Europskog prvenstva 2022 i bila je to prilika da saznamo nešto o produženju ugovora, ali ga je to pitanje potpuno iznenadilo.

"Ja imam aktualni potpisani četverogodišnji ugovor s reprezentacijom BIH", bila je prva reakcija Obrvana koji je tako demantirala predsjednika RSBIH.

"Ja sam to isto vidio negdje, ne bih htio ništa drugo komentirati na vaše pitanje, mogu samo reći da imam aktualni potpisan ugovor do 2025. Moguće da je bio lapsus, da je krivo prenesena izjava, nemam pojma, možete pitati i na drugoj adresi", rekao je Obrvan za MONDO.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!